Новоукраїнська ЗШ І-ІІІст. №6



Четвер, 18.04.2024, 03:12

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS | Головна | | Мій профіль | Вихід

Головна » 2012 » Грудень » 19 » Зустріч з мером
12:16
Зустріч з мером

  Важливою структурною ланкою серед учасників навчально-виховного процесу в сучасній школі є учнівське самоврядування. У нашій школі його функції здійснює учнівський парламент, який долучається до участі в різноманітних починаннях у житті школи. Цікавляться школярі й роботою органів самоврядування вищого рівня, зокрема, міського самоврядування. З цією метою шкільні «парламентарі» запросили до школи міського голову Корінного Олександра Олександровича.

Учора Олександр Олександрович завітав до нашої школи і зустрівся з шкільною громадою. Ця зустріч стала можливою завдяки ініціативі педагога-організатора й куратора учнівського парламенту Савчук Людмили Анатоліївни та вчителя української мови та літератури Черненко Валентини Володимирівни.

Своєму заходу організатори дали назву «Людина, гідна поваги». І це не простот комплімент на адресу посадовця високого рангу, каже Людмила Анатоліївна. Головним завданням організаторів зустрічі було донести до свідомості старшокласників думку про те, що кожному звичайному школяреві цілком можливо стати в майбутньому достойною й успішною людиною, якщо тільки бути цілеспрямованим і прагнути своєї мети.

Захід проходив у формі теплої невимушеної бесіди мера міста зі школярами. Учнів цікавило багато питань і про шкільне дитинство, і про захоплення, і про особисте життя Олександра Олександровича, а найбільше – чи легко стати мером. Олександр Олександрович залюбки поділився з дітворою своїми спогадами, думками і трішки – планами на майбутнє (хоча загадувати наперед мер не любить – йому зручніше свідчити про здобутки, уже втілені в життя). Здавалося, гість почувався «своїм» у стінах школи, адже колись закінчив цю школу й певний час працював тут учителем. А з відгуків про нього його вчителів і колег Черненко Валентини Володимирівни та Вишневецької Людмили Дмитрівни старшокласники відчули, що той колишній непосидючий і неспокійний Сашко й тепер живе у цьому статечному молодому чоловікові, небайдужому до оточуючого світу, який своїми енергією і завзяттям заряджає інших людей, дорослих і малих, аби й ми, як він, любили своє місто, свою малу батьківщину і своє життя.

Наталія Андріяш

             

Переглядів: 879 | Додав: ledi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 47

Міні-чат

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0