Новоукраїнська ЗШ І-ІІІст. №6



Субота, 20.04.2024, 06:17

Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS | Головна | | Мій профіль | Вихід

Головна » 2012 » Грудень » 19 » На засіданні педради
12:42
На засіданні педради

На засіданні педагогічної ради, яке відбулося 29 листопада, учасникам було над чим працювати, адже до порядку денного було внесено шість питань. Та в атмосфері діловитості, доброзичливості і сприяння усі питання були розглянуті оперативно і, що називається, «на одному подиху».

Спочатку педагогічні працівники заслухали довідку заступника директора з НВР Кошель О. В. «Про стан викладання у школі географії та економіки». У своєму виступі Олена Володимирівна наголосила на тому, що наші педагоги-географи Беник Галина Володимирівна і Гальченко Лариса Володимирівна – справжні майстри своєї справи, адже, завдяки своїй компетентності, нестандартному підходу до проведення уроків, умінню зацікавити учнів і залучити їх до навчальної діяльності, досягають високих результатів у роботі: серед їх учнів є призери олімпіад, конкурсів, автори дослідницьких робіт та володарі високих балів (від 170)  у ЗНО з географії.

Вдалим доповненням до цієї інформації став творчий звіт Гальченко Лариси Володимирівни «Проблемне навчання як сучасний інструмент формування ключових компетентностей на уроках географії та економіки». Лариса Володимирівна подала стислий огляд своєї роботи у вигляді електронної презентації, продемонструвала декілька творчих робіт учнів і провела з учасниками педради тренінгові заняття з уміння визначати оригінальність чи підробку товарів. Учителька також прорекламувала нове видання «Атласу Кіровоградської області», яке може стати в нагоді як учителям, так і учням.

Далі виступила директор школи Петренко Н. В., яка ознайомила присутніх із вимогами до сучасного уроку фізичної культури. Наталія Вячеславівна звернула увагу слухачів на те, що навчальні програми з фізичної культури побудовані за модульною системою, тож учителі самостійно обирають варіативний модуль, за яким працюють на уроках. Директор також повідомила, що цього року вперше проводитиметься олімпіада з фізичної  культури серед учнів 11-х класів (наші одинадцятикласники теж братимуть участь у ній).

Засідання педради продовжилося творчим звітом учителя фізичної культури Тітенко Ірини Олександрівни. Розкриваючи питання «Активізація учнівської діяльності на уроках фізичної культури», вчителька теж послуговувалася ІКТ, а саме з допомогою слайд-шоу висвітила особливості своєї роботи. Значну увагу на заняттях Ірина Олександрівна приділяє рухливим іграм, естафетам, активним фізичним вправам, що дає можливість учительці проводити вміло й цікаво як уроки, так і позакласні заходи з фізичної культури.

Про «Систему роботи з обдарованими та здібними дітьми в умовах загальноосвітньої школи» говорила заступник директора з НВР Дробот Н. В. Наталя Валентинівна запропонувала педагогам для обговорення низку проблемних питань щодо роботи з обдарованими. Виникла жвава дискусія, адже кожен учитель має власний досвід співпраці зі здібними учнями, а тому усім хотілося поділитися своїми напрацюваннями з колегами. А заступник директора з ВР Чорноморець Л. К. доповіла про стан роботи з обдарованими у школі. Так, створено банк даних про обдарованих і здібних школярів; учні постійно беруть участь у предметних олімпіадах, творчих конкурсах, дослідницьких проектах, спортивних змаганнях – лише 2011-2012 навчального року 59 наших школярів стали переможцями й призерами різноманітних конкурсів і мають численні нагороди. Інформація про результати роботи школи з обдарованими дітьми постійно висвітлюється у шкільній газеті та на сайті школи.

Засідання педради завершувалося на оптимістичній ноті, адже кожен педагог відчував, що й він доклав часточку зусиль до утвердження думки, що у нашій школі є кому працювати і є для кого працювати.


Переглядів: 1157 | Додав: ledi | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Форма входу

Календар

«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Наше опитування

Чи потрібна шкільна форма?
Всього відповідей: 76

Міні-чат

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0